Containers Tekst

Containers voor (oud) ijzer en metaal 

Als metaalhandel staan wij klaar voor bedrijven en particulieren die grote partijen metaal en (oud) ijzer aan ons willen verkopen. Dit kan zijn voor een eenmalig aanbod aan gebruikte metaalsoorten en ijzer, maar ook voor een continu stroom aan overtollig metaal en ijzer. Laat ons weten waar en wanneer wij een container bij u mogen plaatsen en geef dit aan ons door via ons aanvraagformulier gratis container

Containerservice door D. Verheij Metaalhandel BV 

Vanuit onze wens, om zoveel mogelijk partijen tegemoet te komen bij hun afvalstromen met ijzer en metaal, bieden wij containers aan van diverse afmetingen. Met deze containerservice bent u altijd verzekerd van een container, die past bij wat u nodig heeft. Is er bij u sprake van een continue stroom aan afval, dan laten wij de door ons geplaatste container net zo lang staan, totdat het tijd is om deze om te ruilen voor een lege container. Het plaatsen en ophalen van de container zien wij als een stukje service richting onze klanten.  

Afzetcontainer of afzetbak voor afvoeren materialen 

Is er bij u op locatie een heftruck beschikbaar waarmee u zelf kleine bakken op de aanhanger of de container kunt plaatsen? In dat geval is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze afzetbakken.  Zo gaat het afvoeren van overtollige materialen gewoon door en loopt uw klus geen onnodige vertraging op. 

Welke container is geschikt voor mijn klus? 

Laat ons weten voor welke werkzaamheden u een container nodig heeft en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zorgen ervoor dat de container op het gewenste moment bij u wordt neergezet. Ook voor het stellen van vragen of advies voor uw specifieke situatie staan wij voor u klaar. Voor (afzet)containers groot en klein, moet u bij D. Verheij Metaalhandel BV zijn. 

D. Verheij Metaalhandel B.V. logo
D. Verheij Metaalhandel B.V.
Openingstijden Tekst

Openingstijden

ma-vr8.00 tot 17.00 
 za07:30 - 12:00 


 

D. Verheij Metaalhandel B.V. logo
D. Verheij Metaalhandel B.V.
Prijzen Tekst

IJzer & Metalen

Benieuwd naar onze prijzen?

06 - 22 79 49 61

Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar

D. Verheij Metaalhandel B.V. logo
D. Verheij Metaalhandel B.V.

D. Verheij Metaalhandel B.V. | Privacyverklaring | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM